На Тернопільщині тривають військові збори

Опубліковано в Новини 15.05.2021

На базі 44 окремої артилерійської бригади імені Данила Апостола у м. Теребовля тривають військові збори. Впродовж тижня 170 військових, серед яких керівництво бригад, проходитимуть навчання.

- Під час проведення зборів військові отримають практичні навички з виконання навчальних стрільб. Також відбудеться роздільне штабне тренування та підготовка до практичного розгортання бригади в повному складі, - військовий комісар Тернопільського обласного ТЦК СП Ігор Гусєв.

 

Навчальні збори проводяться відповідно до затвердженого командувачем військ оперативного командування «ЗАХІД» плану бойової підготовки Тернопільського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки і 105-ї окремої бригади територіальної оборони на 2021 навчальний рік. До них залучаються офіцери організаційного ядра бригади ТрО. Саме вони будуть формувати підрозділи територіальної оборони при розгортанні бригади в особливий період до штату воєнного часу.

 

Фото: ТОДА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

11.10.2024 soroka
«Українська команда» передала партію великих дронів-літаків бійцям батальйону «Свобода» на Сіверський напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію великих дронів-камікадзе бійцям батальйону «Свобода» 4 бригади оперативного призначення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.