У Підгородньому продовжують ремонт мосту

Опубліковано в Новини 14.05.2021

Нещодавно мостобудівники у селі Підгороднє заасфальтували лівий проїзд. Голова ОДА розповів, що роботи ще немало, але здійснюються впевнені кроки до завершення цього об’єкту.

- Переправа через річку Довжанка - перший об'єкт Великого будівництва 2021 року. Роботи на ній стартували ще у березні. Відтоді мостобудівники відновили половину мосту. Лівим проїздом мосту вже рухається транспорт. На ньому влаштовано щебеново-мастиковий асфальтобетон та встановлено бар'єрне огородження. Під шаром покриття - гідроізоляція та новий бетон, - зазначив Володимир Труш.

Міст у Підгородньому - один із шести по маршруту з Тернополя до Бережан, котрі ремонтуються в рамках поточного середнього ремонту 47,7 км дороги М-30 Стрий - Ізварине (сьогодні дорога М-12).

Мостобудівники зараз працюють на правому проїзді. Водіїв просять бути уважними при проїзді ділянки та неухильно дотримуватися вимог дорожніх знаків.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

11.10.2024 soroka
«Українська команда» передала партію великих дронів-літаків бійцям батальйону «Свобода» на Сіверський напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію великих дронів-камікадзе бійцям батальйону «Свобода» 4 бригади оперативного призначення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.