У Тернополі викрили працівника залізниці, який намагався привласнити пальне

Опубліковано в Новини 13.05.2021
Будучи матеріально відповідальною особою, водій тепловоза вирішив на власний розсуд розпорядитися ввіреним йому майном. Зловмисник мав намір привласнити 380 літрів пального.
 
На лінію 102 надійшло повідомлення від співробітників воєнізованої охорони залізниці про те, що на прогоні між селами Прошова та Зелений Гай водій локомотива зливає із баків пальне. Виїхавши на місце події, поліцейські задокументували факт привласнення дизпалива.  Зловмисник встиг наповнити пальним дев’ятнадцять каністр ємністю двадцять літрів. Сума збитків становить майже десять тисяч гривень.
 
Речові докази поліцейські вилучили. Вирішується питання про оголошення зловмисникові підозри за частиною 1 статті 191 ККУ - привласнення чужого майна, яке було ввірене особі, та обрання запобіжного заходу.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

11.10.2024 soroka
«Українська команда» передала партію великих дронів-літаків бійцям батальйону «Свобода» на Сіверський напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію великих дронів-камікадзе бійцям батальйону «Свобода» 4 бригади оперативного призначення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.