Що чекає на голову та секретаря ДВК з Тернопільщини, які підробили документи та преміювали самі себе?

Опубліковано в Новини 06.05.2021
Під час минулорічних місцевих виборів у жовтні голова та секретар дільничної виборчої комісії вирішили незаконно преміювати себе.
Вони, не скликавши засідання дільничної виборчої комісії, самостійно склали постанову про нарахування одноразової грошової винагороди на свою користь. Підроблений документ надали до територіальної виборчої комісії. В результаті кожна з них отримала понад дві з половиною тисячі гривень.
 
Шахрайські дії голови та секретаря ДВК викрили співробітники Зборівського відділення поліції. Жителькам Тернопільського району слідчі оголосили підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті  190 (шахрайство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) та частинами  3, 4 статті 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.
 
На даний час досудове розслідування завершено, слідчі скерували обвинувальний акт до суду.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.