У Чорткові сучасний спортивний майданчик потерпає від рук вандалів

Опубліковано в Новини 05.05.2021

Спортивний майданчик у мікрорайоні «Кадуб» в Чорткові регулярно потерпає від рук вандалів.

Про це повідомили у Чортківській міській раді.

– Багатофункціональний спортивний майданчик у мікрорайоні «Кадуб» по вул. Д.Січинського, який за 3 млн 780 тис. грн збудували лише минулого року, вже встиг відчути на собі результати «дбайливого» ставлення вандалів. Зламані баскетбольні кільця та дверні ручки, бруд, купи сміття після кожних вихідних – так зараз виглядає майданчик, якого так потребував найбільший мікрорайон міста, – йдеться у повідомленні.  

Вже незабаром на майданчику встановлять освітлення та декілька камер відеонагляду. Якщо ж ситуація із таким нешанобливим ставленням до майна, придбаним за кошти платників податків, не зміниться, то спортивний майданчик буде відкритим лише у встановлені години.

Якщо ви мимоволі стали очевидцем вандалізму чи знаєте причетних, просимо повідомити у приватні повідомлення Чортківської міської ради, або ж зателефонуйте до муніципальної варти - 0 97 75 38 669 (Назар Пиптик), – закликають у Чортківській міській раді.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.