На Тернопільщині юна художниця перетворила автобусну зупинку на витвір мистецтва (фото)

Опубліковано в Новини 03.05.2021

У селі Іване-Пусте на Борщівщині працівники школи та садочку напередодні свят прибрали довкілля та облагородили автобусну зупинку.

Про це на своїй фейсбук-сторінці розповіла місцева жителька Наталя Шмигельська.

– У наших предків була гарна традиція – перед Великоднем прибирати та чепурити свої домівки і оселі. Ми підтримуємо цю гарну традицію і ще хочемо, щоб затишно і чисто було в наших селах по всій громаді. Працівники школи та садочку взяли активну участь в акції "Чисте довкілля" -прибирали придорожні смуги та посадки, облаштовували центральну автобусну зупинку, написала жінка.

 Наталя Шмигельська також повідомила, що девятикласниця Софійка розмалювала автобусну зупинку.

– Дуже приємно, що до цієї благої справи долучилася наша учениця 9 класу-юна художниця  - Софійка Никифорчин. Софійка перетворила звичайний пензель на чарівний і прикрасила центральну автостанцію с Іване-Пусте своєю картиною, яка, надіємось, стане пророчою – поїзд ще курсуватиме за маршрутом Іване-Пусте-Тернопіль! Щиро вдячні Софійці та її батькам за жертовну творчу працю. Софійка дуже скромна, але вчителям вдалося відкрити світ її душі – такий прекрасний та загадковий. Успіхів тобі, Софійко! написала Наталя Шмигельська.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.