Знову заморозки: завтра у Тернополі стане холодніше

Опубліковано в Новини 03.05.2021

Тернополянам розповіли, якою буде погода у місті та області на третій день Великодніх свят.

Інформацією поділилася українська синоптикиня Наталка Діденко.

– Заморозки найближчої ночі прийдуть в Україну! Найбільш ймовірними вони будуть в західних, північних та центральних областях. Щоправда, невеликі та на грунті, але все ж - заморозки! На Півдні та Сході України заморозків не буде, – пише Наталка Діденко. – Температура повітря загалом найближчої ночі очікується +2+6 градусів, у східних областях та в південній частині +6+12 градусів.

Загалом, цього тижня в Україні потеплішає, додає синоптикиня.

– Буде в Україні тепліти, а в другій половині тижня прибуватиме дощів. Найбільше вологи припаде на суботу, 8-го травня. Садити квіти на цвинтарях напередодні поминальних днів вийде добре, земля буде вологою, з неба поллє дощиком, рослини не похилять голівки. Лише візьміть із собою парасолю чи краще одноразовий дощовичок. З наступного понеділка, з 10-го травня, увірветься до нас вже справжнє тепло, стовпчики термометрів легко перемахуватимуть через +20+25 градусів і навіть вище, – розповідає  Наталка Діденко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.