У тернопільському «Парку Здоров’я» відновили зону барбекю

Опубліковано в Новини 30.04.2021

Із настанням сприятливих погодних умов у місті розпочалися роботи з благоустрою території. Такі роботи проводяться і у паркових та відпочинкових зонах.

Як повідомляє КП «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя», у «Парку Здоров’я», що на вул. Бережанській, 42, днями відновлено відпочинкову зону для барбекю.

Територія, яка спеціально облаштована для барбекю, зі столами та мангалами, була пошкоджена минулого року і стала непридатною для використання.

Тож, реагуючи на звернення тернополян, до початку нового відпочинкового сезону працівники комунального підприємства провели у парку роботи з демонтажу старого обладнання та встановлення нового.

Наразі у зоні барбекю в «Парку Здоров’я» оновлено 3 мангали, відремонтовано і пофарбовано 10 існуючих столів та встановлено 2 нових столи з лавками.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

11.10.2024 soroka
«Українська команда» передала партію великих дронів-літаків бійцям батальйону «Свобода» на Сіверський напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію великих дронів-камікадзе бійцям батальйону «Свобода» 4 бригади оперативного призначення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.