«Ми працюємо на самознищення», – житель Тернопільщини про зрізаний ліс та купи сміття

Опубліковано в Новини 26.04.2021

У селі Білозірка на Лановеччині на природі невідомі залишають купи сміття.

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив Володимир Батовський.

Чоловік обурений діями людей, які знищують природу.

– Вітаю всіх з вербною неділею. Але в цей прекрасний святковий день настрій зіпсовано походом в ліс села Білозірка, що на Тернопільщині. Люди, ми боїмося вірусів, боїмося війни, а, по-моєму, треба боятись самих себе. Ми працюємо на самознищення. Ліс вирізали. Сміття розкидаємо і в лісі, і на дорозі, і в річках. Дорогі односельчани, ті хто піде, ліс, скажіть що залишимо дітям і онукам. Ми всі з захватом згадуєм, як було гарно відпочити в лісі біля озера. Ми згадуємо, а діти навіть не уявляють. В селі був ставок, нема. В лісі був ставок, нема ні лісу, ні ставка. Де святили воду – захаращено. В річці загати з впалих дерев, але їх не можна чіпати, краще вирізати ліс. Якщо цей допис читає хтось із представників влади, зробіть щось. Може, потрібно зібрати гроші, залучити важку техніку, я думаю люди підуть на зустріч. Дякую нашій сільській молоді,що розкопали джерела. Але і там потрібна допомога техніки. Бо вода втікає через шлюз. І ще одне: знайдіть тих хто вирізав ліс. Нехай подивляться в очі нащадкам і пояснять, чому вони позбавили їх такої краси, написав Володимир Батовський.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.