У Тернополі просто неба творитимуть великодню красу

Опубліковано в Новини 22.04.2021

Цієї неділі у Тернополі відбудеться відкрита школа писанкарства.

Захід триватиме з 13 до 17 на Театральному майдані міста.

Про це повідомили в Управлінні сім'ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради.

– Управління сім'ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради в рамках статусу "Тернопіль - молодіжна столиця України" спільно з Молодіжною міською радою та громадськими організаціями (Центр Науки Тернополя, Права Молодь, Українська Молодь Христові, Молодіжний Націоналістичний Конгрес, Спілка Української Молоді, Пласт, Сокіл, Обнова та Молодіжна комісія Тернопільсько-Зборівської архієпархії УГКЦ) організовує відкриту школу писанкарства, – повідомляють організатори. – Тернопільська міська рада забезпечує усім необхідним для писання писанок (писачок, фарби, свічки тощо). Візьміть з собою лише яєчко (!) для розписування писанок та маску, також не забудьте про теплий одяг!

У зв’ язку погодними умовами захід можу перенести на іншу локацію, кажуть організатори. Тож усіх, хто хоче спробувати себе в писанкарстві просять реєструватися за анкетою.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.