Понад 26 000 гривень "завдатку" за автомобіль перерахував шахраям мешканець Тернопільщини

Опубліковано в Новини 21.04.2021
За словами заявника, на одному із сайтів він знайшов оголошення про продаж іномарки. Зв’язався з продавцем. Останній розповів, що автівка заходиться в Латвії і він допоможе переправити її на Україну.
За свої послуги захотів завдаток. Потерпілий погодився. Упродовж трьох днів житель Кременеччини частинами перекидав кошти на банківські рахунки, які вказував йому зловмисник. Загальна сума – понад 26 тисяч гривень. Вже після останньої транзакції  заявник не зміг дотелефонуватися до продавця – абонент був поза зоною досяжності.
 
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 190 ККУ – шахрайство. Тривають заходи щодо розкриття злочину.
 
Поліцейські застерігають жителів краю від подібних випадків та радять не довіряти незнайомцям.  У жодному разі не перераховуйте кошти наперед невідомим людям. Оплату слід робити лише після огляду та отримання товару.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

 

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.