Тернополянин поцупив кошти у відвідувачки ломбарду

Опубліковано в Новини 21.04.2021
Повідомлення про крадіжку надійшло до співробітників Тернопільського районного управління поліції від 37-річної жительки обласного центру. У неї в ломбарді невідомий викрав 500 гривень, які вона залишила на прилавку.
 
За словам заявниці, грошима вона хотіла розрахуватися за товар. Залишила їх на прилавку та відволіклася з продавцем на розмови. В цей час незнайомець, який перебував у приміщенні, непомітно викрав 500 гривень.  
 
Оперативно встановити особу злодія працівникам карного розшуку допомогла камера відеонагляду, встановлена у ломбарді. Причетним до протиправного виявився раніше неодноразово судимий 41-річний житель обласного центру.
 
За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Дії тернополянина слідчі кваліфікують за частиною 2 статті 185 ККУ – крадіжка, вчинена повторно. Триває досудове розслідування.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 soroka
В "УДАРі Віталія Кличка" порушили питання збільшення представництва жінок в органах влади
Гендерна рівність та соціальна інклюзія – важливі складові демократичного розвитку суспільства та партійного будівництва зокрема.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.