На Тернопільщині за кошти обласного бюджету відремонтують дорогу «Плотича — Чистилів — Біла»

Опубліковано в Новини 18.04.2021
Перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук та депутати Тернопільської обласної ради Володимир Мисик і Володимир Вермінський оглянули відрізок дороги місцевого значення С201510 «Плотича — Чистилів — Біла», де цьогоріч заплановано провести капітальний ремонт за кошти обласного бюджету.
  
Депутати Тернопільської обласної ради поспілкувалися із проектантом та окреслили ділянку, яку заплановано відремонтувати.
 
- Через неналежний стан дорожнього покриття у людей часто виникали проблеми. Перевізники відмовлялися здійснювати тут пасажирські перевезення. Жителі змушені були йти в кінець села. Після ремонту ділянки людям буде значно комфортніше дістатися обласного центру, чи інших потрібних місць, — наголосив Володимир Мисик. — Дорога перебуває у дуже поганому стані та потребує нагального капітального ремонту. Раніше у селі власними силами відремонтували одну ділянку. Відрізок, який залишився, до ладу приведемо у найближчий час. Заплановано також належним чином облаштувати зупинку громадського транспорту.
 
Володимир Вермінський додав, що капітального ремонту дороги у селі Чистилів не проводили більше 30-ти років.
 
- Я — корінний житель села Чистилів. Пригадую, востаннє ремонтні роботи на цій ділянці проводили у 1989-му. Багато років жоден перевізник не хотів тут працювати. Відтак, ремонт дороги — це важливо для жителів громади, — сказав Володимир Вермінський.
 
Джерело: ТОР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

11.10.2024 soroka
«Українська команда» передала партію великих дронів-літаків бійцям батальйону «Свобода» на Сіверський напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію великих дронів-камікадзе бійцям батальйону «Свобода» 4 бригади оперативного призначення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.