«Лайка та претензії»: на Тернопільщині депутат погрожував медику звільненням

Опубліковано в Новини 23.03.2021

У Великогаївській ОТГ один з місцевих депутатів почав погрожувати медику через те, що вона не могла продати йому ліки.

Про цей випадок фармацевт розповіла у спільноті «Великогаївська об'єднана територіальна громада».

— Сьогодні сталась не зовсім приємна ситуація в медичній структурі де особисто працюю(не буду вдаватися в розширені деталі що до ситуації)Суть :Депутат Великогаївської громади прийшовши і дізнавшись, що не маю змоги відпустити медикаменти у зв'язку з перебоями в роботі інтернету, з нецензурною лексикою і претензіями поводив себе дуже недопустимо, по відношенню до мене, погрожуючи, що він депутат і буде висувати заяву на моє звільнення. (При цьому всьому знаючи що в ньому присутній вірус, стояв з опущеною маскою), — каже Julia Vorko. — Я вважаю що чи ти депутат, чи бізнесмен чи проста людина з народу, але людина повинна залишатись людиною при будь якому статусі і повноваженнях, а тим паче якщо люди віддали свій голос за тебе.

У обговоренні обурені користувачі просять оприлюднити ім’я депутата.

— Взагалі не припустимо матюкати жінку, дівчину будь ти депутат, кандидат чи просто чоловік коли так себе поводить чоловік він вже не мужик, а якась істеричка, — коментує ситуацію Ігор Невінський.

— Чоловік мабуть відчув себе "царьком". Треба написати його дані, хай громада знає своїх "героїв", — зазначає Pavlo Peleshok.

— Не пасує нікому так себе поводити, тим паче депутату, мужчині і хворому клієнту. Тим більше, що вини фармацевта немає - відсутній інтернет, — додає Ольга Зубик.

На завершення дискусії фармацевт розповіла, що згодом депутат приїхав ще раз та особисто вибачився.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

11.10.2024 soroka
«Українська команда» передала партію великих дронів-літаків бійцям батальйону «Свобода» на Сіверський напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію великих дронів-камікадзе бійцям батальйону «Свобода» 4 бригади оперативного призначення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.