Відомий співак з Тернопільщини просить допомогти хворій матері (відео)

Опубліковано в Новини 22.03.2021

Відомий співак з Чорткова Роман Сасанчин просить допомогти зібрати кошти на лікування мами, яка зараз у критичному стані.

Про це хлопець написав на власній сторінці у мережі.

За словами Романа, Covid-19 у жінки діагностували два тижні тому.

— Хочу поділитися не дуже хорошою новиною. Це сталося приблизно 2 тижні тому. Я не хотів нікому казати, думав, що так буде краще, але сталося не так. Моя мама захворіла на Covid-19  і начебто все було не дуже критично: її лікували, ставало легше, вона поправлялася. Я думав, що все буде добре але їй почало ставати гірше. Зараз вона лежить під дихальними апаратами, їй ускладнили лікування, приписали препарати, які не є дешевими і зараз вона в критичному стані. Я дуже прошу вас про допомогу. Дуже сподіваюся на вас та на те, що Бог не залишить мою маму в такій біді, і скоро з нею все буде добре, — каже Роман Сасанчин.

У обговоренні користувачі підтримують хлопця та бажають одужання його мамі.

— Роман, ти настільки добра і позитивна людина, що Господь обов'язково допоможе і мама обов'язково одужає, Тримайтеся, — пише Анна Слюсарчук Бабчук.

— Боже дай сили побороти недугу цій прекрасній мамі яка зараз хворіє , а діточкам Ромчику і донечці терпіння, поможи вам боже все перенести, — каже Марія Король.

Допомогти мамі Романа Сасанчина фінансово можна перерахувавши кошти на картку:

5168757361946314

Сасанчин Євдокія Петрівна. ПриватБанк.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

11.10.2024 soroka
«Українська команда» передала партію великих дронів-літаків бійцям батальйону «Свобода» на Сіверський напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію великих дронів-камікадзе бійцям батальйону «Свобода» 4 бригади оперативного призначення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.