На Тернопільщині відійшла у вічність сільський голова

Опубліковано в Новини 23.03.2021

22 березня 2021 року пішла з життя Загородня Галина Семенівна. Понад 29 років вона віддала служінню жителям сіл Москалівка та Плиска, працюючи спочатку секретарем, а останні  шість років – сільським головою цих сіл.

Сумну звістку повідомили у Спільноті сіл Білозірка, Шушківці, Москалівка, Плиска.

– Перестало битися серце порядної, чуйної, доброї, щирої людини, прекрасного керівника, турботливої мами та бабусі. Працювала щиро і самовіддано, вкладаючи в свою роботу усі свої емоції і компетенції: дбала про розвиток і благоустрій села, активно підтримувала  заклади місцевої освіти, медицини.  В нелегких реаліях сучасного життя  шукала спонсорів, щоб не згасли іскри  культури на території сільської ради.  Кожен з жителів був упевнений, що, звернувшись за допомогою до Галини Семенівни, отримає кваліфіковану пораду і конкретну підтримку. У цей скорботний час  уся громада нашого старостинського округу висловлює щирі співчуття рідним і близьким Загородньої Галини Семенівни. Хай Господь дає родині та близьким сили перенести біль непоправної втрати. Нехай добрий, світлий спомин про  Галину Семенівну назавжди залишиться у серцях усіх, хто її  знав, любив та шанував. Вічна їй  пам'ять! йдеться у повідомленні.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

11.10.2024 soroka
«Українська команда» передала партію великих дронів-літаків бійцям батальйону «Свобода» на Сіверський напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію великих дронів-камікадзе бійцям батальйону «Свобода» 4 бригади оперативного призначення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.