На Тернопільщині школярі просять жителів громади не смітити

Опубліковано в Новини 22.03.2021

Учні Циганської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Івана Франка звертаються до жителів Борщівської ОТГ з проханням приєднатися до акції «За чистоту Землі, за екологію довкілля».

Про це йдеться на сторінці Борщівської міськради.

– Ми хочемо привернути увагу якнайбільшої кількості дітей та дорослих до екологічних питань і проблем, які виникають через елементарну байдужість людей до природи, до того, що не лише в наших будинках, квартирах, на подвір’ях має панувати чистота, а й у нашому спільному домі – довкіллі. Наша школа бере участь у Всеукраїнському проєкті «Healthy School: заради здорових і радісних школярів» та за завданнями челенджу «Ментальне здоров’я» учні школи провели ряд екологічних заходів щодо здорового довкілля. Просимо всіх долучитись до добрих справ нашої громади, спрямованих на суттєве поліпшення стану довкілля, згідно оголошеного Борщівською міською радою Двомісячника з благоустрою , і приєднатися до нашої акції «За чистоту Землі, за екологію довкілля», - пишуть представники Палати школярів Циганської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Івана Франка.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.