Як до жіночого свята готувалися на Тернопільщині засуджені

Опубліковано в Новини 09.03.2016

Напередодні жіночого свята засуджені жінки, які відбувають покарання в Збаразькій виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби  України в Тернопільській області (№ 63),  мали змогу пройти справжню школу краси.

Захід розпочався зі слів  Марії Борисової, -  «з давніх віків, місія жінки – бути берегинею, красунею, а все, що стосується манікюру, художнього розпису хною, стильних стрижок стає з кожним роком популярнішим. А якщо затребувані самі послуги - значить дуже актуальні і професії тих, хто ці послуги надає».

Після чого жінки та гості заходу з’єднали свої серця в палкій молитві за збереження миру, за спокій, за Україну.

Протягом двох годин було розгорнуто майданчик для проведення майстер-класів. Професійні перукарі (Ілона Чубата, Любов Волошин, Наталія Загроцька),  провели майстер-класи по догляду за волоссям, шкірою та майстер-клас з художнього розпису хною (Тамара Бігуняк), манікюру (Юлія Щесняк,  Анастасія Боднар, Наталія Лактіонова, Надія Вівчар). Жінки мали змогу поставити запитання фахівцям з краси та стилю, отримати індивідуальну консультацію.

І ось тут, почалось справжнє перетворення. Дівчата змінювались на очах, професійні стрижки та укладки додавали ошатності нашим панянкам. Всі заглядали у люстерка, милувались у нових образах, не впізнаючи себе нову.

Не обійшлося і без справжнього несподіваного, приємного і чудового вітання, яке представили маленькі дівчатка (Вікторія Разюк, Марта Лактіонова, Еліна Боднар). Вони прочитали зворушливі слова про матусю і свято 8-го Березня. На завершення виступу кожній засудженій жінці дівчатка подарували власноруч виготовлені листівки з малюночками та аплікаціями. На очах в жінок з`явилися сльози, сльози радості і смутку, адже виступ дітей справив на них неймовірне враження.

На завершення заходу присутнім в залі подарували живі весняні квіти  та різнокольорові гами, легкі шифонові шарфики. Позитивних емоцій було неймовірно багато, приміщення клубу  засяяло посмішками і щасливими обличчями  засуджених.   

Після таких сюрпризів, наших красунь очікувало продовження свята краси – фото на згадку. Вони з  радістю та гордістю висловлювали слова подяки, усім хто організував їм такий чудовий захід. Це був день повної жіночої безтурботності.

Завдяки спільним зусиллям представників  релігійної організації «Любов і зцілення» м. Тернополя та адміністрації установи дане свято для засуджених жінок назавжди залишиться незабутнім.

Людмила Леськів,

заступник начальника установи із СВПР

Збаразької виправної колонії (№ 63)

 

управління ДПтС України в Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.