Працівник тернопільської поліції повернув батькам зниклого семирічного хлопчика

Опубліковано в Новини 17.03.2021
Самотнього хлопчика правоохоронець знайшов на вулиці.
 
Поліцейський відділення забезпечення роботи спеціальних майданчиків центру забезпечення ГУНП в Тернопільській області Сергій Махінка 16 березня чергував штрафмайданчику. Під час несення служби він помітив малолітнього хлопчика, який намагався самостійно перейти дорогу з інтенсивним рухом поза межами пішохідного переходу.
 
Він одразу підійшов до дитини  та дізнався, що той прямує зі школи  до батьків на роботу.
 
 - Я забрав хлопчика до приміщення, напоїв чаєм та дізнався фамілію  батьків, - розповів сержант поліції. - Він знав і назву підприємства, де працює тато, тож мені вдалося зв’язатися з родичами й повідомити про місцезнаходження дитини.
 
Як з’ясувалося, 7-річного школяра вже розшукували наряди поліції. Маленький учень, не попередивши батьків, самостійно  пішов з навчального закладу. Невдовзі за ним приїхали працівники поліції з мамою. Жінка щиро дякувала правоохоронцям, котрі допомогли оперативно розшукати маленького мандрівника.
 
За час відсутності об’єктом злочинних посягань малолітній  не став.
 
 
 
Відділ комунікації
поліції Тернопільської області

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

11.10.2024 soroka
«Українська команда» передала партію великих дронів-літаків бійцям батальйону «Свобода» на Сіверський напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію великих дронів-камікадзе бійцям батальйону «Свобода» 4 бригади оперативного призначення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.