У Тернопільській держадміністрації розпочали відкритий запис на «публічну вакцинацію»

Опубліковано в Новини 15.03.2021

Тернопільська ОДА розпочинає відкритий запис на «публічну вакцинацію». 

Згідно внесених змін до Дорожньої карти з впровадження вакцинації проти COVID-19, у разі відсутності можливості вакцинації визначених груп із першого та другого етапів для популяризації вакцинації рекомендується залучати публічних та громадських діячів:

  • Ветеранів АТО/ООС;
  • Народних депутатів України, керівників центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій, обласних рад, органів місцевого самоврядування, лідерів і представників релігійних організацій;
  •  Видатних письменників, журналістів, спортсменів, музикантів, акторів, співаків, інших діячів сфери культури, які старші 60 років.
  • Тим, хто готовий власним прикладом підтримати кампанію, ми пропонуємо заповнити форму:
    https://cutt.ly/pzPrUvK

Щеплення публічних осіб відбувається добровільно, використовуємо лише залишки вакцин. Управління охорони здоров'я повідомляє охочих відповідно до порядку запису.  Таким чином  публічним особам для вакцинування  потрібно бути готовим в межах години дістатися до зазначеного пункту вакцинування.

Джерело: ТОДА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

15.05.2024 soroka
Кличко передав від громади Києва захисникам автомобілі, системи РЕБ та техніку для роботи БПЛА
Мер Києва Віталій Кличко передав 411 батальйону безпілотних авіаційних комплексів автомобілі та техніку на 51…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.