Тернополянам розповіли, якою буде погода завтра

Опубліковано в Новини 10.03.2021

Відома українська синоптикиня Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні завтра.

Цією інформацією вона поділилася на власній сторінці у соціальній мережі.

— 11-го березня ще можна насолоджуватися сухою погодою і навіть подекуди сонечком. Антициклон Luitgard відганятиме вологі хмари й тимчасово блокуватиме потужний циклонічний процес, який до нас наближається разом із атмосферними фронтами з північного заходу Європи, — каже Наталка Діденко. — Jozef і Klaus порівну ділять найнижчий атмосферний тиск над Норвезьким морем. 12-го березня потужна циклонічність принесе в Україну ускладнення погоди з опадами та сильним вітром. Але завтра в нас ще буде без опадів.

Вночі температура повітря буде близько нуля, говорить експертка.

— Температура повітря вночі опускатиметься до морозів, очікується -4-9 градусів, на Сході, північному сході, місцями у центральних областях -9-14 градусів, на Заході близько нуля. Вдень у четвер передбачається від 3 морозу до 3 тепла. у західній частині потепліє до +4+7 градусів. Рвучкий, до штормових поривів, вітер можливий на Заході та в Приазов'ї, — пише синоптикиня.

За словами Наталки Діденко, 12-го березня очікується ускладнення погоди, тож метеочутливим людям завтра варто бути на сторожі.

 

Наступна публікація: На Тернопільщні трапилася ДТП

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.