У Тернополі завдяки пильності водія рейсового автобуса вдалося запобігти крадіжці

Опубліковано в Новини 10.03.2021
Злодій під виглядом пасажира зайшов до салону автобуса та викрав звідти сумку. Спостережливий водій помітив підозрілого чоловіка з чужими речами та завадив йому втекти.
 
Подія трапилася на автовокзалі обласного центру в понеділок, 8 березня, близько 7 години. Автобус міжміського сполучення зупинився на плановий відпочинок у Тернополі. Пасажири вийшли на вулицю. В цей час до салону зайшов незнайомець і почав нишпорити у речах подорожуючих. На передньому сидінні він побачив сумку, вхопив її та вийшов.
 
Водій автобуса побачив, як лиходій втікає з чужим майном, та кинувся за ним. Наздогнавши зловмисника, утримував його до приїзду поліцейських, яких викликали свідки події.
 
Злодієм виявився неодноразово судимий 40-річний житель Тернополя. Правоохоронці вилучили у нього крадені речі.
 
За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Тернополянину інкримінують частину 2 статті 185 ККУ – крадіжка. Фігуранта поліцейські також перевіряють на причетність до вчинення інших злочинів.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.