«Ні пройти, ні проїхати»: на Тернопільщині люди скаржаться на дорогу поблизу амбулаторії

Опубліковано в Новини 01.03.2021

У селі Білобожниця на Чортківщині люди скаржаться на бездоріжжя біля пункту базування ЕШМД.

Про у фейсбуці написала Natalia Shakhova.

– Пост відчаю! Несподівано у с. Білобожниця зійшов сніг. Біля пункту базування ЕШМД вже неможливо ні проїхати, ні пройти! Неодноразово (протягом 1,5 місяці) звертаємось до голови ОТГ #ВікторШепета з просьбою засипати щебенем виїзд на центральну дорогу, що необхідне для вчасного виїзду на виклик. В відповідь-обіцянки!( До амбулаторії постійно ходять відвідувачі на прийом до сімейних лікарів, між іншим мешканці громади, які теж "буксують" по болоті!  Для підтвердження свого допису,публікую фото. Просьба,хто може допомогти з цим питанням, дійте! написала Natalia Shakhova.

У коментарях голова ОТГ пояснив, чому виникла така ситуація.

– Так. Ця ситуація виникла не сьогодні. Щось я не бачу щоб на ваших фото видно попередньо підсипаного щебеню. Неможливо вирішити все за раз. Був на місці, ситуації знаю. Але щоб сипати щебінь в сніг чи замерзлу землю то ніхто того робити не буде, бо це марна трата коштів. Такий заміс болота через те що водії швидкої їздять по парковій частині ділянки амбулаторії. Тому ми зробимо площадку там де вона має бути. Збоку від амбулаторії. А тут де зараз проїзд через всю ділянку поперек перекриємо. Головний лікар амбулаторії знає про це. Але ви ще пофотографуйте амбулаторію всередині і також покажіть людям до чого догосподарувались попередньо в Білобожниці, щоб усі бачили скільки потрібно коштів щоб привести дане приміщення до норми, написав Віктор Шепета.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.