«Рембо» у Тернополі: місцевий екс-посадовець встановлює власні правила паркування

Опубліковано в Новини 01.03.2021

На вихідних у мережі тернополяни опублікували відео, на кому видно як чоловік «воює» з паркобар’єрами у чужому дворі.

У чоловікові з запису мешканці будинку впізнали  колишнього  начальника  управління  транспорту, комунікацій  та зв'язку Тернопільської  міської ради  Мединського Ігора.

У мережі відео опублікувала містянка Victoria Vivchar.

За словами жінки жителі ОСББ неодноразово просили чоловіка паркуватися на території свого будинку, адже їм не вистачає місця. Незручності створює й магазин поряд, покупці якого також залишають авто під будинком. Щоб уникнути присутності  у дворі чужих автівок люди за власні кошти встановили паркобар'єри.

Проте, чоловіка, вочевидь, це не влаштувало.

–"РЕМБО" МЕДИНСЬКИЙ    так   вирішує проблему  паркування   після того, як  мешканці  будинку 79А після  багатьох зауважень про  те, щоб той паркувався  біля свого будинку, бо  і їм  не вистачає  місця   для паркування, – пише жінка.

У обговоренні користувачі таку поведінку чоловіка засуджують.

– Правильно, так і потрібно робити, якщо люди не розуміють слів - поставили бар’єр та й усе. Шкода звісно що його те бидло понищило але я радий що у цьому двобої переміг бар’єр. А взагалі ви не задумувались що робить сокира у його багажнику? коментує ситуацію Сергій Джур.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.