Тернополяни хочуть повернення "одинички"

Опубліковано в Новини 07.10.2016

Відповідну петицію було зареєстровано на сайті єдиної системи місцевих петицій два дні тому.

Її автор, Михайло Попик зазначає, що потрібно покращувати сполучення між "Дружбою" та "Східним", адже після зняття з маршруту "одинички", переміщатись в ці два мікрорайони стало просто неможливо. А щоб виправити таку дилему потрібно повернути на рейс маршрут №1.

"Жителі мікрорайонів "Дружба" та "Східний" неоднократно жаліються на те, що добратись без пересадки із одного району на другий після 9 - 10 ранку неможливо. Така ситуація виникла після того, як зняли із рейсу перший маршрут, який їздив не по графіку, але десь колись на нього можна було попасти. Зараз ситуація наступна: зранку їздять тролейбуси та 1а, в обід і вечером добратись можна тільки з пересдкою, або чекати по 30хв на зупинці. Це тривожить мешканців вищезгаданих мікрорайонів, тому що, кожен день віддавати по 6 грн ми не хочемо, також жертвувати 30 хв життя в день це забагато і жахливо, так як за рік назбирається 10 діб, які ми втрачаємо чекаючи на 1 тролейбус або 1а, це дуже велика жертва. Просимо вжити відповідних заходів, що до посилення сполучення мікрорайонів Дружба та Східний", - йдеться в зверненні.

До кінця збору підписів залишається ще 28 днів. Станом на сьогодні петицію підтримали тридцять три тернополяни. Якщо звернення назбирає 300 голосів, його розглядатимуть в міськраді.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.