Відомо, коли розпочнеться опалювальний сезон в Тернополі

Опубліковано в Новини 07.10.2016

Опалювальний сезон розпочнеться в Тернополі після цих вихідних, у понеділок 10 жовтня, повідомляють як в міській раді, так і в управлінні ЖКГ.

Відповідне розпорядження підписав мер міста. В прийнятті свого рішення очільник Тернополя керувався останніми даними Українського Гідрометцентру, який повідомляє про суттєве зниження температури до мінусового значення в найближчі дві доби. Це в свою чергу означає, що середньодобова температура буде меншою ніж 8 градусів тепла і це дозволить розпочати опалювальний сезон вже в понеділок.

Раніше, в міськраді повідомляли, що практично готові до початку опалювального сезону, адже були проведені майже всі необхідні підготовчі та ремонті роботи. Однак, щоб покращити виконання обов'язків служб, котрі відповідають за функціонування усіх внутрішньобудинкових мереж, днями буде підписано розпорядження міського голови про посилення контролю за роботою ЖЕКів та КП «Тернопільтеплокомуненерго».

«Хочу попросити усіх тернополян у понеділок та вівторок відчиняти двері помешкань аварійним службам КП «Тернопільтеплокомуненерго» для проведення необхідних ремонтних робіт, які можуть виникнути при запуску системи теплопостачання", - попросив житедів міста Сергій Надал.

 А якщо тернополяни будуть незадоволені їхньою роботою, то можуть звертатись в міську раду.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.