Скандального тернопільського МАФ-а все-таки демонтували (ФОТО)

Опубліковано в Новини 30.09.2016

Близько 11 години ранку 28 вересня неподалік десятого будинку на вулиці Карпенка, що на Дружбі, нарешті демонтували незаконно встановлену торговельну будку, повідомляють в Тернопільській міській раді.

Не так давно поруч із зупинкою виріс ще один "комерційний гриб". На щастя, проблему швидко вдалося вирішити і знести тимчасову споруду-кіоск, власника якої, як виявилось, так і не вдалось встановити. Як повідомляють у ТМР,  роботи з усунення здійснили працівники з демонтажів тимчасових споруд, які влаштовані на земельних ділянках комунальної власності без документів, що посвідчують право користування землею.

На разі МАФ перенесли на територію КП «Тернопільелектротранс», де він чекатиме на свого власника. Як повідомляється на офіційному сайті: 

"Для повернення демонтованої тимчасової споруди власнику необхідно звернутись в бухгалтерію управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради для отримання інформації щодо суми коштів, яку необхідно відшкодувати за проведені демонтажні роботи".

Фото: ТМР.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.