У центрі Тернополя з палаючої квартири врятували жінку

Опубліковано в Новини 30.09.2016

Через задимлення евакуювали й інших мешканців будинку.

29 вересня о 15:27 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про пожежу квартири у багатоповерховому будинку на вулиці Грушевського у місті Тернопіль, повідомила прес-служба Управління ДСНСУ області.

На виклик оперативно направили черговий караул 1-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління у складі 5 чоловік. Прибувши на місце події було встановлено, що площа загорання становить 9 м.кв. Завдяки оперативним діям вогнеборців уже о 15:51 пожежу локалізували, а о 16:09 — ліквідували. 

У ході гасіння було врятовано власницю кваритири -  літню жінку, 1933 року народження. Потерпілу передали до рук медиків. Окрім цього, працівники Служби порятунку допомогли мешканцям сусідніх кваритир вийти на свіже повітря із задимленої будівлі, одночасно організувавши провітрювання приміщень.

Причини виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.