На Тернопільщині "розшукують" поліцейських

Опубліковано в Новини 17.09.2016

Точніше тернополян, які мають бажання поповнити ряди правоохоронців.

Відтак, сектор комунікації ГУНП повідомляє, що актуальними є вакансії в таких містах Тернопільської області як Бережани, Теребовля, де наявні 3 вакантних місця; Бучач, де потрібно 2 нових працівників; по одній людині потрібно в Збараж, Зборів, Ланівці, Монастириська, Підволочиськ, Підгайці, Чортків, смт. Гусятин, смт. Козова. Що ж стосується Тернополя, то місцеве відділення поліції шукає двадцять слідчих.

Більш детальну інформацію про вимоги до кандидатів, необхідний пакет документів, умови та етапи відбору можна отримати ТУТ, переглянувши презентацію.

Як повідомляють в ГУНП, потрібно заповнити анкету, її прийматимуть до 06 жовтня цього року. А от конкурсний відбір проводитиметься в Тернополі.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.