Тернополяни на Бандери просять встановити камери

Опубліковано в Новини 19.08.2016

На сайті "Відкрите місто" Олег Синовець  пропонує встановити камери автоматичної фіксації порушень ПДР (авт. правил дорожнього руху) на проспекті Степана Бандери між «Обновою» та Обласною лікарнею.

Як аргументує тернополянин, саме ця ділянка є небезпечною, адже місцеві водії часто нехтують правилами та перевищують швидкість дозволеного руху. Камери ж дозволять відслідковувати дорожньо-транспортних порушників і допоможуть зменшити кількість аварій та порушень ПДР:

"Дуже часто на проспекті С. Бандери автомобілісти та мотоциклісти забувають, що їдуть в населеному пункті, а не по гоночній трасі. За останні роки багато смертельних ДТП трапилося саме через перевищення швидкості, тому пропоную встановити на проспекті С. Бандери в районі між «Обновою» та Обласною лікарнею камери автоматичної фіксації порушень ПДР, які б стежили перш за все за дотриманням швидкості руху", - зазначає тернополянин.

Ця пропозиція опублікована тиждень тому. На разі, як повідомляється на сайті, її відправлено в відділ технагляду Тернопільської міськради, який, згідно правил порталу "Відкрите місто", має її розглянути. Після цього, відповідальний працівник"повідомить про  вирішення проблеми або закриє її, надавши пояснення, чому проблему зараз вирішити неможливо", йдеться на сайті.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Допомога з тилу: «Військова пошта» знову везе на фронт посилки
«Українська команда» Тернопільщини знову вирушила на фронт з допомогою. У межах проекту «Військова пошта» волонтери…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.