У Тернополі збирають підписи проти собак-убивць

Опубліковано в Новини 15.08.2016

Так, на сайті Єдиної системи місцевих петицій http://e-dem.in.ua сьогодні почали збирати підписи за "ізолювання безхатніх собак".

Автор петиції, Кушіль Олег, зазначає, що "неодноразове створення петицій та збір підписів не допоміг вирішити болюче питання щодо наявності безхатніх собак, що нападають на жителів Тернополя, в тому числі на дітей.Тому створюємо ще одну петицію по критичному питанню "Собаки нападають на людей". Якщо в бюджеті є кошти на ізолювання та утримання громадян які порушують закон та права людини, то мабуть знайдуться кошти на утримання безхатніх собак які нападають на цих же людей та порушують громадський спокій, кривдять життя людей".

Нагадаємо, щоб петицію розглянули на сесії міськради, вона повинна за 30 днів набрати більше ніж 300 підписів. Станом на зараз за неї проголосувало 15 людей.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.