Тернополянин влетів на понад 80 тисяч гривень

Опубліковано в Новини 13.08.2016

За останній місяць вже втретє тернополяни постраждали від рук тих, кому орендували свої помешкання, повідомляє сектор комунікації в області.

Так, нещодавно до правоохоронців звернувся і 19-ти річний хлопець із заявою про обкрадання його помешкання на суму в понад 80 тисяч гривень. Як повідомив тернополянин, напередодні нещастя до нього зателефонував незнайомий чоловік і сказав, що він з Одеси, хоче приїхати до файного міста на два дні і відповідно йому потрібне помешкання.

Тернополянин довго не вагаючись здав квартиру. Та коли прийшов попрощатись із одеситом та забрати ключі, побачив, що не вистачало не тільки квартиранта, а й одинадцяти полотен картин, телевізора, пиловсмоктувача та навіть електричної духовки.

На разі розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 185 ККУ.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.