На Тернопільщині неадекват бив скло у дверях районної лікарні

Опубліковано в Новини 12.08.2016

Порушник відповість за "подвійне" хуліганство.

Повідомлення про невідомого чоловіка, який неадекватно поводиться неподалік заправки «WOG» в селищі Дружба надійшло 11 серпня до правоохоронців Теребовлянського відділу поліції, зазначив сектор комунікації ГУНП області. Група швидкого реагування прибула на місце події для з’ясування усіх обставин.

Поліцейські розшукали хулігана та доправили до приймального відділення районної лікарні для проходження медичного обстеження на вміст алкоголю в крові.

Як розповів т.в.о. начальника слідчого відділу Теребовлянського відділу поліції Андрій Войтович, в медзакладі чоловік продовжував поводитися агресивно. Він нецензурно лаявся та погрожував фізичною розправою медикам і відвідувачам приймального відділення. Аби підтвердити «серйозність» своїх намірів хуліган показово розбив головою скляну частину дверей. Своєю поведінкою він зірвав роботу працівників приймально-діагностичного відділення лікарні майже на годину.

Відомості про подію внесено до ЄРДР згідно статті 296 КК України – хуліганство. Понесе чоловік відповідальність і за адміністративне правопорушення – дрібне хуліганство скоєне ним на заправці.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.