Керівника автошколи на Тернопільщині судитимуть за підробку документів

Опубліковано в Новини 12.08.2016

Його зловили "на гарячому".

Прокуратурою області направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно директора автомобільної школи у одному з районів за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.368-3 та ч.1 ст.366 КК України (одержання службовою особою юридичної особи приватного права неправомірної вигоди для себе за вчинення дій з використанням наданих їй повноважень в інтересах того, хто надає таку вигоду, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди та службове підроблення), повідомила прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Досудовим розслідування встановлено, що обвинувачений власноручно склав фіктивні довідки про те, що місцевий житель нібито пройшов у автошколі перепідготовку з керування транспортним засобом для отримання посвідчення водія категорії «В» та «С1».
 
За видачу підроблених офіційних документів керівник автошколи вимагав від водія 3 000 гривень. Після отримання неправомірної вигоди його затримали правоохоронці.
 
За цим фактом розслідувано кримінальне провадження, обвинувальний акт у якому направлено для розгляду до суду. 

   

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.