У Тернополі вночі невідомий побив дівчат бейсбольною бітою

Опубліковано в Новини 09.08.2016

Його патрульні затримали.

Про подію розповіли в Управлінні патрульної поліції у Тернополі.

«Невідомий чоловік б’є перехожих битою на вулиці Лесі Українки», – таке повідомлення отримали полісмени 8 серпня, близько опівночі. За кілька хвилин патрульні прибули на місце події. Там вони застали групу людей, які сварилися між собою. За словами заявника, він намагався заступитися за двох дівчат, яких побив невідомий бейсбольною битою і сам отримав «на горіхи».

Полісмени затримали правопорушника і викликали слідчо-оперативну групу. Оглянувши прилеглу територію, знайшли бейсбольну битву, якою, ймовірно, були нанесені тілесні ушкодження.

Опісля охоронці порядку доставили підозрюваного до обласного наркодиспансеру, щоб перевірити на стан алкогольного сп’яніння. Однак від освідування чоловік відмовився. Тим самим автоматично підтвердив свою вину. Відтак громадянина інспектори доправили до відділку поліції і передали слідчому.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.