Екологічні роботи дітей з Тернопільщини припали до душі сусідам за рубежем

Опубліковано в Новини 08.08.2016

За що отримали гідні відзнаки.

Прес-служба Управління освіти і науки ТОДА повідомило, що підбито підсумки ІХ Міжнародного екологічного конкурсу валеологічної спрямованості «Смачно, корисно, барвисто», що проводився в Республіці Польща на базі Вроцлавської школи № 118 у співпраці з відділом охорони здоров’я і соціальних питань мерії Вроцлава під почесним патронатом Природничого університету м. Вроцлава.

До сусідньої держави  було відправлено 120 робіт – переможців, що посіли І місце в Національному етапі конкурсу, який проходив у Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді. На Міжнародному етапі представники України, наші вихованці зайняли І, ІІ, ІІІ місця, нагородженні дипломами та подяками, а також гарними, цікавими та практичними призами. Серед відзначених є школярі з Тернопільщини, зокрема в:

Номінації  4.1. Художні роботи в трьох вікових категоріях

- учнів I-III класів:

«Кулінарна книга: Мій здоровий другий сніданок» (1-3 клас)

І місце: Прокопчук Анастасія, вихованка гуртка «Основи кімнатного квітництва» дитячого парку м. Скала-Подільська Борщівського району.


Номінація 4.2. Художні роботи для учнів IV- VI класів

«Кулінарна книга: «Мій здоровий обід» (4-6 клас)

ІІІ місце: Озерянець Тетяна, учениця 4 класу Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня  школа І-ІІІ ступенів – медичний ліцей № 15».

 

Фото з мережі не відповідає змісту тексту новини

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.