У Тернополі водій «Мерседеса» наїхав жінці на ногу

Опубліковано в Новини 08.08.2016

Загалом за вихідні на Тернопільщині трапилося шість дорожньо-транспортних пригод.

Про це зазначає сектор комунікацій ГУНП у Тернопільській області.

Аварію з потерпілими задокументували кременецькі правоохоронці. Про потерпілого, 29–річного мешканця Кременець поліцейських 6 серпня повідомили лікарі приймального відділення районної лікарні.

Слідчо-оперативна група виїхала на місце події та встановила, що опівночі водій іномарки «Фольксваген Транспортер» скоїв наїзд на пішохода, який переходив дорогу у невстановленому місці. Як результат - чоловік з струсом головного мозку та численними забоями доправлений до медичного закладу. У водія взято забір крові, автомобіль поміщено на арештмайданчик.

6 червня близько третьої години з черепно-мозковою травмою та переломом черепа до Гусятинської райлікарні доправлено 20-річного мешканця села Городниця. Травми юнак отримав в результаті ДТП.

Виїхавши на місце події, поліцейські встановили, що травмований рухався вулицею села Городниця на мотоциклі МТ-11, яким керував місцевий житель. Пасажир зачепився ногою за автомобіль «ВАЗ», який стояв на узбіччі дороги та, не втримавшись, випав з транспорту. З тяжкими травмами хлопця доправлено до медзакладу. Водіїв автомобіля та мотоцикла освідчено на встановлення факту вжиття алкоголю, обидва транспортні засоби вилучено та доправлено на арештайданчик.

Не впорався з керуванням та заїхав в огорожу мешканець села Озеряни Бучацького району. Дорожня-транспортна пригода трапилася на одній з вулиць райцентру. Внаслідок зіткнення водій з забоями та травмою голови госпіталізований в травматологічне відділення райлікарні.

У Тернополі наїхав на ногу пішоходу водій іномарки «Мерседес». Подія трапилася на території продуктового ринку. 32-річна мешканка обласного центру звернулася за допомогою до медиків.

Працівники поліції нагадують, що з серпня на території краю розпочався місячник безпеки дорожнього руху, головним завданням якого є вжиття превентивних заходів щодо виявлення та припинення порушень правил дорожнього руху та стабілізації ситуації на автошляхах області. Профілактичні заходи триватимуть до 12 вересня.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.