Тернопільські водії - безстрашні?

Опубліковано в Новини 08.08.2016

Вочевидь великі суми штрафів їх не лякають.

Адже упродовж вихідних патрульні поліцейські склали 12 протоколів за статею 130 КУпАп - керування у нетверезому стані, повідомила прес-служба УПП у Тернополі.

Зокрема у водія Жигулі зафіксували перевищення алкоголю в крові аж у 15 разів.

Управління патрульної поліції Тернополя застерігає тернополян не зловживати спиртним і не сідати за кермо у стані алкогольного сп'яніння.

 

Нагадаємо, нещодавно прийняли зміни щодо покарання водіїв, які сідають за кермо у нетверезому стані. Так, при першому такому затриманні горе-водій сплатить штраф 10 тис. 200 грн і буде позбавлений права керування строком на рік. За друге таке порушення - штраф 20,4 тис. грн і позбавлення права керування на 3 роки. Втретє протягом п'яти років - штраф 40,8 тис. грн та 10 років позбавлення прав керування автомобілем.

Фото з відкритих джерел

 

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.