Нову техніку передали сільській школі на Бережанщині (ФОТО)

Опубліковано в Новини 08.08.2016

За рахунок коштів Державної субвенції на розвиток і підтримку опорних шкіл для учнів Потуторської загальноосвітньої школи Бережанського району закупили та передали 12 нових комп'ютерів, проектор та інтерактивну дошку. Загалом, на розвиток цього освітнього заклад планують виділити до 3 мільйон гривень.

«Рішенням районної ради Потуторська загальноосвітня школа стала опорною. Тут окрім наших, навчаються діти з Посохова, Жонівки, Літятина. Цього року має бути 118 учнів – розповідає директор закладу Ольга Поляк – з новим обладнанням діти краще і швидше засвоюватимуть весь необхідний навчальний матеріал. Відповідно, це сприятиме покращенню якості освіти в нашій школі».

За словами директорки, окрім техніки в Потуторській школі планують перекрити дах, встановити нові вікна, утеплити фасад, покращити систему опалення. Для цього встановлять твердопаливні котли.

 

Подібні проекти здійснюються по всій області в рамках децентралізації. Напрямок розвитку Тернопільщини спрямований на покращення райцентрів та малих міст.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.