У Тернополі сталося потрійне ДТП (ФОТО)

Опубліковано в Новини 02.08.2016

Вчора неподалік села Гаї Шевченківські Тернопільського району близько 20 години вечора водій «AUDI A6» виїхав на зустрічну смугу і врізався в автомобіль «CITROEN JUMPY», а в нього ще й за інерцією і машина «MERCEDES-BENZ 350S» повідомляє сектор комунікації ГУНП в Тернопільській області.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди сильно постраждала неповнолітня тернополянка, пасажирка «CITROEN JUMPY». Її було госпіталізовано до хірургічного відділення дитячої лікарні. В дівчини закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, гематоми та садна.

 Як повідомляють правоохоронці, водій «AUDI A6», по вині якого і сталась ДТП, одразу втік з місця пригоди. Тому поліцейські просять відгукнутись тих, кому може бути відомо, хто керував автівкою за номерами у Тернополі: (067)350-63-40,  43-61-09 або на лінію “102″. Анонімність правоохоронці гарантують.

Фото: Сектор комунікації ГУНП в Тернопільській області

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.