У Тернополі і далі "вибивають" гроші з батьків

Опубліковано в Новини 14.07.2016

На сайті міської ради неодноразово з’являються скарги мешканців файного міста на нефайних вихователів. Так, у рубриці «Питання-відповіді» чергова тернополянка жаліється на дитсадочок, в який ходить її дитина.

Мовляв, вихователі закладу вимагають від батьків по 500 гривень «на потреби групи». І хоч вже рік як діє заборона на такі «доброчинні пожертви» в навчальних закладах, однак, подібних випадків і до сьогодні з лихвою вистачає.

 Нагадаємо, подібну скаргу розмістили тернополяни в тій же рубриці «Питання-відповіді» на сайті міськради ще 30 червня. Однак все, що зробили з вихователями-вимагачами – провели «звіт керівника дошкільного навчального закладу, на якому проінформовано усіх учасників навчально-виховного процесу щодо використання бюджетних та позабюджетних коштів» і рекомендовано розмістити інформацію про заборону збору коштів у «батьківських куточках у всіх вікових груп».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.