На Тернопільщину повертається зима

Опубліковано в Новини 26.02.2016

Після плюсової температури в лютому.

За прогнозом метеорологів 26 лютого переважатиме хмарна погода з проясненнями. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі від 4 градусів морозу до 1 тепла, вдень 1 - 6 тепла. Вночі та вранці часом сніг та мокрий сніг, вдень невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця, зазначають в Управлінні ДСНС України у Тернопільській області.

  Саме вона 25 лютого стала причиною утруднення руху автотранспорту на окремих   ділянках доріг Тернопільської області. Зокрема, о 08:32 черговим караулом 19-ї  державної пожежно-рятувальної частини Управління здійснено буксирування з проїжджої частини вантажного автомобіля «Renault», який перекрив проїзд на вул. Шевченка у м. Монастириська. Цього ж дня, о 10:30 черговим караулом 5-ї державної пожежно-рятувальної частини на об’їзній дорозі м. Кременець здійснено буксирування на проїжджу частину вантажного автомобіля «Камаз», який через ожеледицю з’їхав у кювет.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.