На соціальні гарантії мешканці Тернопільщини спрямували майже 1,2 млрд гривень

Опубліковано в Новини 10.05.2019

З початку року до бюджету платники Тернопільщини забезпечили 1 млрд 180,5 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Це на 39 млн грн більше за очікуваний показник. Виконання бюджетного призначення становить 103,4%. Порівняно з січнем-квітнем минулого року забезпечено приріст надходжень на 196,4 млн грн або на 20%.

Про це повідомляють у ГУ ДФС у Тернопільській області.

Зокрема, за підсумками квітня поточного року на соціальні гарантії спрямовано 328,5 млн грн ЄСВ, що порівняно з минулорічним періодом більше на 66,8 млн грн або на 25,5%.

Як зазначають в управлінні податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Тернопільській області, така позитивна динаміка свідчить про те, що серед пріоритетів роботи фіскальної служби залишається вжиття заходів щодо детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення. Адже офіційне працевлаштування дасть змогу громадянам легально працювати і мати соціальні гарантії, а бюджет відповідно отримає додаткові надходження у вигляді податку на доходи фізичних осіб та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. 

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.