У Тернополі викрили двох магазинних крадії

Опубліковано в Новини 11.04.2019
Поліцейські Тернопільського відділу поліції викрили двох магазинних крадії. Один поцупив з супермаркету товару на понад 800 гривень, інший – на майже  600.
 
До поліцейських із заявою звернувся адміністратор торгового центру «Новус» про те, що невідома особа шляхом вільного доступу з вітрини викрала товар, завдавши збитків на понад 800 гривень. Переглянувши відео з камер спостереження, поліцейські встановили, що до злочину причетний 49-річний раніше судимий житель Теребовлянщини. У скоєному зловмисник зізнався. Йому інкриміновано частину 1 статті 185 ККУ.
 
Нестиме відповідальність за вчинення крадіжки і 37-річний раніше судимий тернополянин. Чоловік затоварився в супермаркеті «Рукавичка», але не розплатився. Сума завданих збитків – майже 600 гривень. Триває досудове розслідування.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.