Тернополяни щодня змушені ризикувати життям через відсутність пішохідної доріжки

Опубліковано в Новини 03.04.2019

Відсутність пішохідної доріжки вздовж дороги становить загрозу для тернополян, які проживають в багатоквартирних будинках по вулиці Бригадній, що у Тернополі. Саме тому жителі двох будинків закликають місцеву владу прокласти тротуарну доріжку, а зарозом встановити й зупинку громадського транспорту.

Відповідну петицію мешканці будинків на Бригадній,14а та 4а зареєстрували на сайті «Єдиної системи місцевих петицій». Як зазначають тернополяни, в першу чергу це необхідно зробити заради дітей, які щодня проходять вздовж проїзної частини у школи ч інші позашкільні заклади Тернополя.

– У зв’язку з будівництвом ЖК «Загребелля» прохання встановити зупинку громадського транспорту та тротуарну доріжку по вул. Бригадна, 14а та забезпечити таким чином безпечне пересування в цілому, – йдеться у петиції тернополян. – Відсутність пішохідної доріжки, що становить небезпеку для життя населення даного району. Наші діти змушенні кожного дня ходити у школу та садочок ТНВК №32 по проїзній частині, так як «тротуар» відведений для пішоходів не придатний для пересування. Також багато дітей навчається та відвідує гуртки у інших масивах міста Тернополя, тож зупинка першочергово необхідна для зручностей та безпеки.

Станом на 3 квітня із 300 необхідних підписів петиція отримала лише 10. Проголосувати та в такий спосіб підтримати прохання людей тернополяни зможуть впродовж наступних 30 днів. Якщо звернення назбирає необхідну кількість голосів, його розглядатимуть у Тернопільській міській раді. Підтримати петицію жителі Тернополя можуть ТУТ.

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.