Тернополяни скаржаться на величезну яму, яку змушені об’їжджати газонами (фотофакт)

Опубліковано в Новини 26.03.2019

Яму діаметром приблизно у 2 метри працівники однієї із тернопільських служб вирили ще більш ніж пів року тому, однак, досі її ніхто не ліквідував.

На Дружбі між 3 і 4 будинками, які розташовані на вулиці Миру, водії змушені об’їжджати, а пішоходи обережно обходити утворену заглибину. Про це на платформі «Відкрите місто» повідомляє тернополянин Руслан.

- Вкотре звертаюсь щодо розбитої дороги між 3 і 4 будинками по вулиці Миру. Із липня минулого року дорогу розрили. І знову через безгосподарність. Вже півроку так нічого і не зробили. на даний момент яма діаметром біля двох метрів, глибиною 20 см. авто змушені їхати вже по газону. Після дощу болото. Вкотре просимо забезпечити якісне відновлення асфальтного покриття на всій ділянці до дитячого садочка №13.

Скаргу тернополянина вже надіслали у Відділ технічного нагляду Тернопільської міськради та в Управління ЖКГ Тернополя. На разі її розглядають комунальники.

Нагадаємо, ще на початку лютого неподалік вказаних будинків на мікрорайоні Дружба поблизу перехрестя вулиць Дружби і Миру на площі, у народі відомій як "П'ятачок", обвалилась бруківка.

Фото: Ruslan Zharovskiy, «Відкрите місто».

Наступна публікація: У Тернополі обікрали таксиста

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.