У Тернополі святкували річницю створення 44-ї артбригади (фоторепортаж)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  soroka 10.09.2021

Вчора, 9-го вересня, у Тернополі відсвяткували сьому річницю створення 44 артилерійської бригади.

З нагоди свята на стройовому плацу бригади відбулися урочисті заходи.

Привітати військовослужбовців прийшли представники духовенства, місцевої влади, ректори вишів, волонтери та командувач військ Оперативного командування “Захід” полковник Сергій Літвінов.

– Ми відзначаємо річницю створення славетної військової частини Збройних сил України. Підрозділи бригади брали участь у визволенні населених пунктів на Сході нашої держави. Їхній професіоналізм було проявлено у запеклих боях за Дебальцеве та  Донецький аеропорт. Дякую кожному за відданість військовій присязі, – каже Сергій Літвінов. – Хочу побажати, перш за все, миру на нашій, українській землі, злагоди, добробуту та нехай нас Бог оберігає.

За сумлінну службу та патріотизм воїнів нагородили грамотами й подарунками він представників влади та командувача військ Оперативного командування “Захід”.

Під час заходу освятили Стелу пам’яті загиблих воїнів-артилеристів, встановлену на території військової частини з нагоди свята.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.