Найкращі пілоти з усього світу вже випробовують човни на Тернопільському ставі (фоторепортаж)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  soroka 27.08.2021

Цими днями у Тернополі проходитимуть етапи чемпіонату світу з водно-моторного спорту «HYDRO GP Ternopil»  у класах F-500 WC, F-250 WC «Massimo Rossi Memorial»та F-125 WC.

Сьогодні, 27 серпня, на набережній ставу відбувається розміщення та реєстрація учасників. Також перевіряють технічну справність човнів, проводять тренувальні заїзди. Уже завтра, 28 серпня, відбудеться офіційне відкриття змагань.

Учасниця чемпіонату Єва Міллер до Тернополя приїхали з Латвії. З «Сорокою» вона поділилися своїми очікуваннями та враженнями від міста.

– Я займаюся водно-моторним спортом з 2015 року. Мій батько та дідусь цим захоплюються все життя, тож можна сказати, що я пілот у третьому поколінні. Водно-моторний спорт – те, чим я живу. Я люблю адреналін, тому весь вільний час присвячую човнам. У ці хвилини ти ні про що не думаєш, окрім того, щоб їхати і бути швидким, – каже Єва Міллер. – Я вперше у Тернополі. Місто мені дуже сподобалося – багато води. Зі мною приїхали рідні та команда, аби підтримати. Сподіваюся, що отримаю корисний досвід та продемонструю хороші результати.

До слова, цьгоріч участь у чемпіонаті візьмуть спортсмени з 15 країн світу, зокрема з Німеччини, Австрії, Словаччини, Естонії, Болгарії, Латвії, Італії, Угорщини, Польщі, США, Швеції.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.