У Тернополі презентували картини, які наснилися художнику (фоторепортаж)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  Мар'яна Креховець 28.07.2021

У вівторок, в приміщенні креативного кластеру «Nа пошті» відбулася презентація мистецького проекту київського художника Євгена Клименка.

Виставка під назвою «Видіння» вмістила понад 20 робіт художника створені у різних техніках.

Організаторка виставки Марічка Юрчак розповідає, що вперше картини митця побачила у фейсбук-спільноті «Сіль-Соль».

Євген Клименко – художник з Дніпра, який зараз мешкає в Києві. Напевно, як тільки виникла ідея створити галерею, з’явилося й бажання запросити до його нас. У Тернополі він представляє свою найсвіжішу серію робіт, створених в цьому році. Усі вони різні: великоформатні двометрові живописні полотна і маленька графіка. Сам Євген хотів, щоб було таке різноманіття. Своїми роботами він хоче заінтригувати глядача, дати йому матеріал для роздумів, – каже Марічка Юрчак.

Сам митець говорить, що серед представлених робіт є й такі, які відображають його сновидіння.

– Ця виставка називається «Видіння», адже всі ці робити відтворюють уривки моїх снів. Відображення того, що я бачив задумуючись над чимось. В картинах я показав дуже різні та не схожі між собою образи, які є в моїй підсвідомості та живуть в моїй уяві, – розповідає Євген Клименко.

Переглянути роботи художника у креативному кластері тернополяни можуть до 20-го серпня. Вхід – вільний.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.