×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/6462

Версія для друку

Колектив «Бучачахрохлібпром» відзначив День працівника сільського господарства (фото, відео)

Опубліковано в Соціум 25.11.2017

У ТзОВ «Бучачагрохлібпром» урочисто відзначили професійне свято. Спонсором та організатором Дня працівника сільського господарства вже вкотре став голова наглядової ради Петро Гадз. На урочистостях У Бучацькому будинку культури зібрались люди, які працюють біля землі, тваринники, переробники, садівники.

Напередодні свята колектив «Бучачагрохлібпром» було премійовано та вдостоєно професійними грамотами й подяками. Окрім цього, визначили й нагородили найкращих працівників підрозділів. Не оминуло увагою керівництво підприємства й ветеранів сільського господарства, яким вручили грошові премії. Більше того, в найближчому часі їм, на знак подяки за довгу та віддану працю, організують відпочинок.

- Ветерани сільського господарства як ніхто інший заслуговують особливої поваги та подяки за віддані роки, які пішли на розбудову цієї галузі. Ми їм зобов’язані, адже вони працювали в складних для всієї країни умовах, коли не було техніки та засобів. Завдяки праці ветеранів ми маємо сьогоднішні успіхи, адже вони поклали основу якісного розвитку сільського господарства, - зауважив Петро Гадз.

Директор ТзОВ «Бучачагрохлібпром» підвів підсумки роботи за 2017 рік. Іван Володимирович Карачка зауважив, що за січень-листопад 2017 року завдяки підприємству державний бюджет отримав більше 50 мільйонів гривень, а середня зарплата сягнула 9000 гривень.

– Цьогоріч ми досягли значних успіхів – пройшли міжнародні сертифікації, які підтверджують, що наше яблуко екологічно чисте та безпечне для вживання, – зазначив директор із садівництва ФГ «ГАДЗ» Тарас  Мельник.

З професійним святом концертною програмою усіх гостів вітав Заслужений артист України Павло Доскоч.